Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Správy ukrajinských médií majú u mňa podobnú úroveň ako vyjadrenia "komického Aliho" v roku 2003 počas druhej vojny v Iraku.

Pre tých mladších - bol to minister informácií vo vláde Saddama Husseina. V čase, keď americké vojská boli už pred bránami Bagdadu, komický Ali všetko dementoval a tvrdil, že iracké vojská jasne víťazia. Bol to skrátka politický komik - presne ako teraz na Ukrajine...

0 0
možnosti

Lhali bez uzardění. Od počátku.

0 0
možnosti

Porošenko a Jaceňuk jsou profesionální lháři a hochštapleři. Neříkal Porošenko nedávno v Davosu, že je na Ukrajině 9000 vojáků pravidelné ruské armády? Já jen vůbec nechápu, jak jim ty jejich kecy ještě někdo na západě může brát, byť jen na chvilku, vážně.

V pátek 30.1. se mělo konat další kolo mírových jednání v Minsku, kam ale nikdo z Kyjeva nepřijel. Prý proto, že Doněcká a Luhanská republika tam nevyslaly ty úplně nejvyšší své představitele.

Porošenko neustále volá po mírových jednáních se zástupci DLR a LLR, ale přitom ukrajinský parlament před pár dny odhlasoval, že DLR a LLR jsou teroristické organizace a s teroristy se nejedná. No nevládnou tomu Kyjevu magoři?

Mimochodem, NATO nesouhlasí s Kyjevem a odmítlo zařadit DLR a LLR do teroristických organizací, nadále mluví o separatistech.

3 0
možnosti
Foto

Takže Vy tu jásáte nad tím, že jakási banda teroristů, podporovaná Kremlem, se snaží destabilizovat suverénní stát. Ale díky za upřímnost, aspoň víme, who is who.

2 0
možnosti

Skúste sa pozrieť na to inak. Američania sa Ukrajinu snažia destabilizovať už niekoľko rokov... A to aj za cenu vojny.

0 0
možnosti

Milí kremlouši! Měli byste si v těch svých tvrzeních udělat trochu pořádek! Celou dobu se nás tady snažíte přesvědčovat, že ten kdo agresivně útočí na protivníka, jsou Ukrajinci a najednou tu jásáte, že má být obklíčeno 30 000 ukrajinských vojáků? 

Kdepak ti separatisti, na tom relativně malém území, po roce bojů pořád berou lidi, munici a stále novou a lepší techniku? A na obklíčení třicetitisícové armády je potřeba setsakra moc ozbrojenců a vojenské techniky!

4 0
možnosti
Foto

Ono stačí, když se někdo raději nechá obklíčit a pustit domů, než zemřít za něco, co ho netrápí.

2 1
možnosti

To byste mohl citovat celý Muženkův výrok. On totiž řekl, že na Ukrajině nepůsobí pravidelná armáda, ale že Ukrajinci bojují s příslušníky ruských speciálních sil.

3 0
možnosti

Věřím, že u Debalceva Ukrajinci budou zničeni! Jsem pak zvědav na reakci Kyjeva. Možná bude další mejdan na Majdanu, nebo bude vyhlášena všeobecná mobilizace?

Vtip, který jsem včera četl na internetu, je docela trefný:

Paní Porošenková v noci probudí manžela a říká: ,,Petře Oleksandroviči, opolčenci s tebou chtějí jednat o kapitulaci.“ Porošenko nadšeně bere do ruky mobil a žena říká: ,,Ne po telefonu. Zvoní u dveří".

8 2
možnosti
Foto

Naši fandové RF ( zjednodušeně a trefně kremrole) musí být velmi zaslepení nebo  řekněme naivní. Věří pohádce, že osamocené provincie bez zbrojní výroby jsou schopny dlouhodobě odolávat pravidelné ( byť opravdu ne prvotřídní) armádě suverénního státu. Kde tedy berou zbraně , munici , vodku a jiné nezbytnosti ?

Člověk v tísni tyto komodity pravděpodobně nevede. Vše od báťušky VVP. To musí být "humanitárních" konvojů !!!

Neřešme otázku , kdo má v konfliktu PRAVDU ! Oba dva a současně nikdo. Pravdou ale je , že Ua bujuje prakticky s RF - lépe řečeno s VVP.;-(

5 1
možnosti
Foto

Ty osamocení provincie jsou nejprůmyslovější části UA, kromě Charkova: tedy i zbrojní závody.

1 0
možnosti

J12a39r55a 97R61a23n32k

31. 1. 2015 2:21

30.000 "povstacu" na Ukrajine? Kam ty Rusaky ulozite?

2 2
možnosti

Jak to bylo v Pelcovi-ostrostřelcovi?

Jááá něco řeknu, jááá něco řeknu...

Porošenko s Jaceňukem jsou korunovaní........ vůlí národa...

3 3
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1129x
Překladatel zejména technických textů se zájmem o ekologii, energetiku a kulturu

Seznam rubrik