Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zato někteří blogeři rudnou.

0 1
možnosti
MJ

Ano Lotyši vyvraždili plno Židů. Dokonce se Němcům hlásili jako dobrovolníci při hromadných popravách.Němci z nich dávali dohromady popravčí čety. Mrtvolám vyráželi zlaté zuby. Židé se museli svlíknout donaha a poté byli zastřeleni a Lotyši prohlíželi šaty a brali ukryté šperky. 

Zvěrstvo , které by nemělo být zapomenuto a mělo by se Lotyšům připomínat tak jako Němcům. 

Dnes ale je to historie. Takhle bychom nemohli mluvit se Španěli, s Němci , s Ukrajinci, Maďary , se Slováky. Místo toho je třeba dělat kroky, aby se už zvěrstva nekonali. Ovšem "ideologická dušička a tím vedená zaslepenost vede lidstvo k dalším zvěrstvům.Viz Ukrajina. zde si naši starší zaslepenci dokonce libují ve zvěrstvech, protože je koná jejich oblíbená strana...........ať je to ta strana či druhá. Zvěrstva jsou zvěrtva a člověk je jedno veliké zlo a zvěrstvo.

5 1
možnosti
MJ

Je opravdu srandovní, že lidé kteří za Druhé světové války pomáhali Němcům vyvražďovat jeden národ, dnes chce cosi někomu zakazovat. Ale i to je člověk.

2 2
možnosti
IH

Prostě se zjistilo, že ty komunistické příručky o historii nebyly úplně pravdivé, ostatně jako všechny komunistické příručky, s tím se budete muset smířit.

Podle všech slušných definic není rozdíl mezi nacisty a bolševiky, takže pokud je tady něčeho moc, tak pořád ještě těch bolševiků, neonacisté jsou proti nim ve velké menšině.

5 4
možnosti

Nějak nechápu, proč by mělo být žádoucí zapomínat na ruskou agresivitu. 

Nějaké (neo)nacismy patří mezi strašáky oblíbené, ovšem spíše virtuální. 

Zato Rusko, které si podrželo podstatnou část územních zisků z agrese v minulém století, je hrozbou velmi živou, reálnou a blízkou. A dává jasně najevo, že na nějaké smlouvy a závazky zvysoka kašle.

7 5
možnosti
Foto

Kdo se zúčastní oslav v Osvětimi, rozhoduje Židovská organizace a ta se rozhodla nepozvat Rusko z  důvodu, že obsadilo Krym a vměšuje se do vnitřních záležitostí Ukrajiny, za což nejen Židovská organizace odsuzuje a celý civilizovaný svět. Ovšem pár rudochů ne. Arnošt Lustig vzpomínal na to, jak RA zůstala stát nedelako Osvětimi a tam dál jely plynové pece. Také některé vězeňkyně vzpomínaly, že byly i vojáky RA znásilněny

6 5
možnosti
PB

.....ano, - některé vezeňkyně si dokonce stěžovaly na velitesltví RA, že se na ně nedostalo .... samozřejmě problém byl v nadváze, cca v průměru 35 kg,- vystouplé kosti, nemoderní střih-dohola, tyfus, svrab, paraziti, popelavá kůže a podivné tetování na paži .....nikdo z nich nechápal, proč si jich rudoarmejci nevšímají, když byly ke znásilnění přímo stvořeny !!!   (tjk)

3 1
možnosti
Foto

I96v81a59n 23M63a20r49e32k

22. 1. 2015 19:15

Máte 100%-ní pravdu>>>>>ta se zde bohužel ale "nenosí" a není tu ani žádoucí ,ale>>>> KARMA !R^

4 7
možnosti
IH

Když už tady tak obětavě tapetujete za báťušku Putina, zbavte se aspoň těch ruských návyků v pravopisu.

2 2
možnosti
KB

K39a62r76e47l 17B77o62k

22. 1. 2015 19:05

Myslím, že se velice mýlíte, ale pokud to takto chcete vidět, je to Váš problém.

6 2
možnosti
Foto

I32v57a65n 12M22a60r58e48k

22. 1. 2015 19:26

"Mínuskovat" jako Vy mě vás nebudu, myslím že se velice mýlíte, ale pokud to chcete takto vidět , je to Váš problém ? !

2 1
možnosti
AJ

Bože můůůůj.

7 0
možnosti

"Evropa se začíná tvářit, že jako by vlastně žádný fašismus, II, světová válka ani Osvětim neexistovaly." Decentně jste zapomněl zahrnout i to, jako by vlastně třeba u nás nebyla zase žádná rudá totalita. Až tedy na to, že trošku obtěžovali Václava Havla.;-D

5 1
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1129x
Překladatel zejména technických textů se zájmem o ekologii, energetiku a kulturu

Seznam rubrik